Norsk English

Blogg om fartøyvern

Ny blogg om fartøyvern og prosjekt finn du no under fartoyvern.com.

I 2016 har vi hatt eit forrykande år, der det har skjedd mykje positivt. Vi har erfart at vi har nådd mange gjennom Facebook og bloggen som vart skrive under bygginga av Bankskøyta. I ei tid der digital formidling på internett blir viktigere og viktigere har vi spurt oss om vi når lesarane og brukarane på ein hensiktsmessig måte gjennom eit trykt blad som FARTØYVERN. I 19 år har Hardanger fartøyvernsenter gitt ut tidsskriftet. Vi har derfor bestemt oss for at vi skal formidle fagstoff på nettet. Etter endt prøveperiode som varar ut 2017 skal vi evaluere satsingen med bloggen. 

>>> LES BLOGGEN HER

Her finn du stoff om m.a. desse prosjekta:

Flere bilder

  • Gjøa er på plass i museet med god hjelp av fartøyvernsenteret
  • Arnafjord driving
  • Arnafjord går av slippen 21.11.2010. Eit nytt liv ventar ho på fjorden.
  • Arnafjord på slippen til Hardanger fartøyvernsenter vinteren 09/10.